• Предмет: Литература
  • Автор: iilinxsa
  • Вопрос задан 15 дней назад

допоможіть будь ласка
Написати твір-роздум “На які
роздуми навів мене твір
А. Кащенка
"Над Кодацьким порогом”.

Ответы

Ответ дал: sofijfuhfu
11
Твір А. Кащенка "Над Кодацьким порогом" навів мене на багато роздумів. Цей твір викликав у мене враження незвичайної краси та міці природи, яку не можна описати словами. Я відчував, що цей твір передає багато емоцій та почуттів, які важко описати.

Одним з головних роздумів, які виникли у мене після прочитання цього твору, було те, що ми повинні бути вдячними за те, що маємо таку красиву природу в Україні. Ми повинні пам'ятати про те, що ми є частинкою цієї природи та маємо зберігати її для майбутніх поколінь.

Іншим роздумом, який виник у мене після прочитання цього твору, було те, що ми повинні навчатися від природи. Природа навчає нас терпінню, мудрості та красі. Ми повинні бути уважними до природи та вчитися від неї, щоб стати кращими людьми.

У цьому творі я побачив також символіку порогу. Поріг може бути символом переходу з одного стану в інший. І цей поріг, про який розповідає А. Кащенко, може бути символом переходу від дитинства до дорослості, від простого життя до складних викликів дорослого життя.

Таким чином, твір А. Кащенка "Над Кодацьким порогом" навів мене на багато роздумів про природу, людину та їх взаємовідносини. Цей твір нагадав мені про те, що ми повинні бути вдячними за красу природи та вчитися від неї, щоб стати кращими людьми.

iilinxsa: ДЯКУЮ ВАМ ВЕЛИЧЕЗНЕ!!
Похожие вопросы