• Предмет: История
  • Автор: dvvgbsalaqtocnsr
  • Вопрос задан 15 дней назад

  Підготуйте повідомлення на  тему «Як виник і  був зупинений рух праворадикальних сил національно- консервативного характеру у  Франції».​

Ответы

Ответ дал: nikita02702
5

Ответ:

Объяснение:

У другій половині XIX - на початку XX століття в Франції відбувався активний розвиток та виявлення праворадикальних сил національно-консервативного спрямування. Цей рух виник у відповідь на внутрішні та зовнішні виклики того часу, такі як революційні події, демократичні перетворення та загроза демократії.

Праворадикальні сили виступали за збереження традиційних цінностей, монархії, авторитарних урядів та проти ідей революції та республіканства. Вони відстоювали національну гідність та важливість Французької нації, акцентуючи увагу на патріотизмі та антиіноземництві.

Проте, рух праворадикалів зазнав певних обмежень та зупинився під впливом кількох факторів. По-перше, революційні настрої та бажання до модернізації суспільства призвели до змін у поглядах та прийняття більш демократичних та прогресивних ідей.

По-друге, Перша світова війна та її наслідки вплинули на зміну соціально-політичного ландшафту Франції. Руйнування війною та бідність населення спричинили загальне невдоволення та потребу в соціальних реформах, що сприяло зміцненню центральних та лівих сил у політиці.

Таким чином, хоча праворадикальні сили відіграли свою роль у французькій історії, але їхні погляди та вплив поступово втратили актуальність та піддалися консолідації демократичних сил у країні.

Похожие вопросы