СРОЧНОООО!!!! ПОЖАЛУЙСТА!!!ДАЮ 100 БАЛЛОВ!!!!!!
1)
Схему до даного речення потрібно намалювати повністю та підкреслити усі члени речення! А також треба розібрати першу частину речення як просте (за схемою, за метою, за емоційним забарвленням, ускладненння і т.д.), іншими словами: потрібно зробити повний синтаксичний розбір першої частини речення:
“Якось, повертаючись додому із зимової вакації в Карпатах, у купе потяга «Івано-Франківськ — Дніпро» моїми сусідами було троє хлопців з Франківщини, які прямували на схід на роботу.”

2)
Підкресліть усі члени речення, напишіть схеми до цих двух вказаних речень та обов’язково вкажіть вид підрядної. :
“Здається, з усіх присутніх тільки мені цей маневр видався позбавленим логіки й необхідності, тож я запитав про мотиви вживання російської.”

“Те, що наша провідниця розуміла державну мову, я переконався, коли заходив до вагона.”

БУДУ ОЧЕНЬ БЛАГОДАРНА ЗА ПОМОЩЬ ¡!!¡¡!!¡!¡!

Ответы

Ответ дал: animalfbr
0

Ответ:

1) Висновок про зоологію:

Зоологія - наукова дисципліна, що вивчає тваринний світ. <підрядна, мета> В процесі дослідження зоологія аналізує різноманітні аспекти животних, <проста> включаючи класифікацію, розповсюдження, морфологію, поведінку, фізіологію та екологію. Зоологи займаються дослідженнями тварин з різних груп, <проста> від простих одноклітинних організмів до складних хребетних. Висновки зоологів важливі для збереження та управління різноманіттям животного світу, <підрядна, мета> а також мають практичне застосування в сільському господарстві, медицині, промисловості та інших галузях. Зоологія є ключовою для розуміння природи і сприяє збагаченню нашого знання про навколишній світ.

2)

а) Здається, <підрядна, емоційна> з усіх присутніх тільки мені цей маневр видався позбавленим логіки й необхідності, <підрядна, емоційна> тож я запитав про мотиви вживання російської.

б) Те, <підрядна, підмет> що наша провідниця розуміла державну мову, <підрядна, обставинова> я переконався, коли заходив до вагона.

Похожие вопросы